#message1 #message2 #message3 #message4
Menu
Over GVN

Missie
Onze missie is om organisaties, ondernemers en particulieren te begeleiden bij het realiseren van groei en ambities. Dat willen wij doen met resultaatgerichte en betrokken professionals die er zijn in goede maar ook in slechte tijden.

Visie
De wereld verandert ingrijpend. Zo ook op het gebied van accountancy, belastingen en juridische dienstverlening. De komende jaren willen we onze van positie als full-service dienstverlener verder uitbouwen in Nederland. Dit willen we doen door het openen van nieuwe kantoren, het intensiveren van onze samenwerking met onze partners en onze zichtbaarheid op internet verbeteren. Ook buiten Nederland willen we het primaire aanspreekpunt zijn voor ondernemers en expats die een band hebben met Nederland. Dat is de grenzeloze ambitie van GVN.

Geschiedenis
In 2006 is door de heren M.G.H. van Namen en R.J.M. Geneste de maatschap Geneste en Van Namen opgericht. De maatschap had als doel het exploiteren van een belasting en jurisch adviesbureau.

In 2008 werd de besloten vennootschap GVN advies groep B.V. opgericht waarna deze in 2009 de dochtervennootschappen GVN Adviseurs B.V. en GVN Financial Services B.V. oprichtte. De maatschap werd omstreeks deze periode ontbonden en is opgegaan in GVN Adviseurs B.V.

In 2010 kocht GVN Advies groep B.V. het pand aan de Gamerschestraaat te Zaltbommel aan. Het gebouw is ingebracht in de nieuw op te richten GVN Vastgoed B.V. welke het pand beheert en de exploitatie van het pand verzorgt. In 2013 heeft GVN Vastgoed B.V. tevens het pand aan de Lijndenstraat te Amsterdam verworven.

In 2013 is de structuur drastisch gewijzigd. GVN advies groep B.V. is omgezet naar een naamloze vennootschap GVN Holding N.V. de aandelen van GVN Adviseurs B.V. en GVN Financial Services B.V. zijn ingebracht in een nieuw op te richten naamloze vennootschap GVN Adviesgroep N.V. tevens werd de vennootschap GVN legal Services B.V. door GVN Adviesgroep N.V. opgericht. Ook GVN Franchise B.V. en GVN Support Services zijn op dit moment opgericht door GVN Holding N.V. Hier zal in de toekomst de franchise formule worden uitgerolt.

In 2016 verwacht GVN haar kantoor in Amsterdam te openen.

Organisatie
In onderstaand organogram treft u onze bedrijfsstructuuur aan.

Organogram
Sluiten
GVN organisatiestructuur is opgebouwd uit vier expertisegebieden die samenwerken in diverse marktgebieden en regio’s.

Accountancy

Belastingadvies

Financieel advies

Juridisch advies

Raad van Bestuur
De raad van bestuur telt op dit moment twee leden.

mr. M.G.H. van Namen
Partner

Martijn van Namen is mede oprichter en partner van GVN Holding N.V. Hij behaalde in 2012 zijn master fiscaal recht aan de Universiteit van Leiden daarnaast heeft hij ook bedrijfseconomie en wijsbegeerte gestudeerd.

R.J.M. Geneste
Partner

Richard Geneste is mede oprichter en partner van GVN holding N.V.

GVN Merk
GVN® is een geregistreerd dienstmerk van GVN holding N.V. en ingeschreven bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) onder inschrijfnummer 0857718 voor de klassen 35, 36 en 45.
  Merkenregister inschrijving GVN

Downloads


Tel  +31 (0)418 54 10 58
Mail  +31 (0)418 51 01 70
Mail  info (@) gvnadviesgroep.nlCorrespondentieadres
Willemstraat 33,
2316 CR Leiden

Postbus
Postbus 12,
5300 AA Zaltbommel